Track / 04 AT Bookings
SCROLL

Het project

AT Bookings was als boekingskantoor een onderdeel van AT (Anouk Teeuwe) Productions. Nu helpt AT Bookings nationale en internationale artiesten, personalities en social influencers bij het ontwikkelen van hun (live-)carrière. Als staigiar grafisch/multimedia design hielp ik bij het ontwerpen van posters, video content, artiesten proposities, social media posts en mail campagnes. Tevens heb ik me bezig gehouden met de optimalisatie van de SEO/SEA. Daarvoor heb ik een zoekwoorden onderzoek gedaan.

Bij AT Bookings maakte ik ontwerpen voor o.a. Snelle, Van Dik Hout, Postmen, JeBroer, Frenna en nog veel meer. Na mijn stage bij AT Bookings heb ik regelmatig grafisch ontwerp klussen gedaan voor Postmen. De band van Remon Stotijn.

Categorie

Stage

Opdrachtgever

AT Bookings

Tools

Photoshop
Illustrator
Adobe XD
Premiere Pro
Microsoft Excel
Google Analytics
Wordpress
Yoast
Mailchimp
CMS

Methoden & Technieken

Optimalisatie SEO/SEA
Fotografie
Merchandise
Drukwerk
Filmopnames
Video's bewerken
Mail campagnes
Vormgeving proposities
Vormgeving advertenties
Herzien van tourwebsites
Content creatie

Posters

''Mathijs is een creatieveling, is punctueel en staat open voor allerlei uitdagingen. In zijn functie als stagiair bij AT Bookings heb ik Mathijs leren kennen als een gedreven multimedia designer met de juiste kennis in paraatheid. Ook op creatief-grafisch gebied wist hij te verrassen. Wat ook fijn is aan Mathijs, is dat hij multidisciplinair is; hij heeft een brede interesse en kennis en kan goed uit de voeten op meerdere gebieden. Bovenal een zeer prettige en gezellige collega en wat mij betreft een top stagiair!''

- Bastiaan Pijnenburg, Project Manager | AT Bookings